Reír es la única salida

SINGLOT Festival no tindrà nova edició el 2020

martes, 11 de febrero de 2020 • 14:18h

Autor:

EL TERRAT informa que el SINGLOT Festival no tindrà nova edició després de cinc anys al capdavant d’aquesta iniciativa.

El SINGLOT ha demostrat edició rere edició la seva ambició com a cita ineludible per a creadors i professionals del humor i la comèdia. És per això, que aquest any 2020, al no assolir-se les condicions òptimes per al projecte, la direcció del Festival ha decidit no seguir endavant amb la sisena edició.

El SINGLOT ha aconseguit arribar fins aquí gràcies a la implicació i a la participació dels equips humans i professionals que han envoltat el festival, perquè un esdeveniment d’aquestes característiques és fruit del treball de tots ells.

Per a la direcció del SINGLOT i per EL TERRAT ha estat una decisió molt complicada de prendre, ja que s’havia aconseguit realitzar una trobada única a Espanya reunint a professionals d’arreu de l’Estat per presentar els seus projectes de comèdia a les jornades professionals i alhora havia permès programar comèdia de primer nivell als escenaris de Sant Feliu de Guíxols.

Gràcies a tots els companys que heu sumat al SINGLOT, a tots els que li heu donat recolzament i difusió, a tots els SINGLOT’s d’Honor que heu jugat amb nosaltres i als més de 12.000 espectadors que ens heu acompanyat al llarg d’aquest camí!

Ens veiem aviat! hic, hic, GRÀCIES!

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas