Reír es la única salida

Singlot Festival 2018, que comenci l’espectacle!

viernes, 11 de mayo de 2018 • 16:27h

Autor:

«El més emocionant és trobar-nos tots i treure pit, perquè aquí tenim molt bona comèdia»
Andreu Buenafuente

Ja hi tornem a ser!
Andreu Buenafuente, ha estat l’encarregat de presentar el cartell d’aquesta nova edició del Singlot Festival 2018. Un projecte d’EL TERRAT i TheProject, en el marc del Festival de Porta Ferrada.

Per quart any consecutiu el Singlot Festival desembarcarà a Sant Feliu de Guíxols els propers 5, 6 i 7 de juliol en el marc del Festival Porta Ferrada.

El Festival es caracteritza per mostrar propostes de companyies consolidadedes, joves i independents.

Venda d’entrades:
‘Mrs. Brownie’, amb Laura Guiteras i Abel Boquera.
‘Les roses de la vida’, de Sergi Belbel.
‘Mongolia sobre hielo’, de Darío Adanti i Edu Galán.
‘Dos machos verdes fritos’ per David Verdaguer i Oscar Machancoses.
‘Nadie Sabe Nada’ en directe a la Cadena Ser des de Sant Feliu de Guíxols, amb Andreu Buenafuente i Berto Romero.
‘Hem de parlar’, un espectacle exclusiu que tancarà  l’edició més madura i eclèctica del Singlot amb Andreu Buenafuente, Berto Romero, Sílvia Abril i Raúl Cimas.

Abonaments:
Dijous i divendres – ‘Mongolia sobre hielo’ + ‘Les roses de la vida’ + ‘Dos machos verdes fritos’
Divendres – ‘Les roses de la vida’ + ‘Dos machos verdes fritos’

Aquest any, el Singlot d’Honor serà per Lloll Bertran en reconeixement a la seva amplíssima trajectòria en teatre, cinema, televisió i ràdio de l’actriu, cantant i show-woman. Com a agraïment Bertran obsequiarà al Singlot amb una petita representació durant la inauguració del festival.

El cartell d’enguany ha estat creació de la il·lustradora Marina Capdevila. Les persones grans, els recursos d’exageració així com la ironia són els punts clau en les seves creacions.

SINGLOT FESTIVAL

En aquesta quarta edició l’organització segueix apostant per activar el sector professional escènic amb el Singlot Pro, que tindrà lloc durant el 5 i 6 de juliol. Una iniciativa que representa l’essència del Singlot amb l’objectiu de donar veu a totes aquelles companyies amb potencial creatiu i còmic.

El Singlot Festival és una proposta artística que va néixer el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, que en les seves pròpies paraules, ha aconseguit ser «una cita de prestigi sense ser elitista. El més emocionant és trobar-nos tots i treure pit, perquè aquí tenim molt bona comèdia».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas