Reír es la única salida

‘S’Ha Escrit Un Podcast’, Premi Sonor al Millor Podcast d’Entreteniment

martes, 16 de mayo de 2023 • 15:17h

Autor:

La segona edició dels Premis Sonor del podcast en català han premiat, en la categoria de Millor Podcast d’Entreteniment, ‘S’Ha Escrit Un Podcast’, dirigit i presentat per Tomàs Fuentes i produït per EL TERRAT per a Podium Podcast (PRISA Audio), entre nou projectes més, en una gala celebrada dilluns 15 de maig a l’Spotify Camp Nou.

Es tracta d’una sèrie d’àudio online de 12 capítols, disponible a Podiumpodcast.com, la plataforma de podcast de PRISA Audio, amb una narrativa basada en una barreja de ficció, comèdia i true crime, i amb la participació de l’actriu i cantant Anna Casas i l’intèrpret Pep Miràs.

El jurat dels Premis Sonor l’han format el director de continguts de La Mira, Francesc Canosa; el membre de l’equip de podcasts de Catalunya Ràdio, Albert Murillo; la cap de producció de la productora Antàrtida, Maria Riba; el professor i coordinador del grau de Periodisme de la Universitat de Vic, Toni Sellas, i la directora de  Ràdio Primavera Sound, Marta Salicrú.

La gala ha reunit més de 400 persones i els presentadors han estat la cap de projectes de La Mira, Magda Gregori, i el periodista Quim Morales.

A cada episodi, Tomàs i els seus convidats fan front a alguns dels casos més estranys que s’han viscut mai, com el segrest del futbolista argentí Pipo Rossi o la trama familiar que s’amaga darrera del personatge de Wally.

No et perdis cap episodi i subscriu-te a:

El projecte, que té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Català de les Empreses Culturals, compta amb el guió de Tomàs Fuentes, guionista d’EL TERRAT i copresentador del programa La Ruïna a La 2, amb l’ajuda de Miguel de la Fuente; la producció executiva de Mia Font; la producció de Laia Rivero i Cristina Prunell, i l’ambientació sonora i post-producció de Guillem Arnal.

‘S’Ha Escrit Un Podcast’ és una producció d’EL TERRAT (The Mediapro Studio) per a Podium Podcast (PRISA Audio). És la primera producció en català de la plataforma i compta també amb la seva versió en castellà.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas