Reír es la única salida

EL TERRAT i RTVE Catalunya estrenen ‘La Casa dels Còmics’

lunes, 19 de septiembre de 2022 • 21:29h

Actualización: lunes, 14 de noviembre de 2022 • 16:19h

Autor:

EL TERRAT i RTVE Catalunya estrenen diumenge 25 de setembre a les 23:45h., ‘La Casa dels Còmics’, una aproximació sentimental a la figura d’alguns pioners imprescindibles per entendre la història de l’humor a casa nostra: Pepe Rubianes, Joan Capri, Mary Santpere, Miguel Gila i Eugenio.

A partir de l’arxiu històric de RTVE, el programa revisitarà l’humor dels còmics i el comentarà a plató amb grans convidats que els van conèixer, d’altres que es van veure influenciats i, en general, per tothom que els admira i recorda.

L’objectiu del programa serà passar-ho bé, recordant-los o redescobrint-los perquè aquest és el seu llegat impagable: l’alegria que van repartir.

Pepe Rubianes: «Si fos sempre el personatge que faig, acabaria completament boig».

En el primer capítol, ‘La Casa dels Còmics’ es centra en la figura de Pepe Rubianes. A partir de l’arxiu històric de RTVE, Andreu Buenafuente s’aproximarà a l’humor del còmic i el comentarà a plató amb uns convidats de luxe: Albert Om, Joan Gràcia i Pep Molina. També entrevistarà Lucila Aguilera, vídua de Rubianes, i la germana del còmic, Carmen Rubianes.

A més, Andreu Buenafuente i David Verdaguer teoritzaran cada setmana de forma distesa sobre la comèdia, a partir de l’humorista homenatjat.

‘La Casa dels Còmics’ és una producció d’EL TERRAT (The Mediapro Studio) per RTVE Catalunya que posa en valor alguns pioners imprescindibles de l’humor de casa nostra. S’emet els diumenges a la nit a La 1.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas