Reír es la única salida

‘Revolució 4.0’, de la ràdio a la televisió

viernes, 24 de mayo de 2019 • 14:01h

Autor:

«Esperem que sigui
inspirador i que la gent aprengui»

Xantal Llavina

Estem d’estrena. Dijous 23 de maig de 2019, vam presentar davant la premsa el nou programa de TV3 amb col·laboració d’EL TERRAT, ‘Revolució 4.0’ amb Xantal Llavina.

A partir de dimarts 28 de maig a les 23:00h, el programa ‘Revolució 4.0’ mostrarà el millor talent emprenedor i digital del país. Cada programa comptarà amb «un debat-àgora amb un personatge vip, dos emprenedors coneguts i quinze persones que intervenen, amb un total de 200 convidats», així ho ha definit la presentadora del nou format, Xantal Llavina.

REVOLUCIÓ 4.0: Cristian Trepat, Agustí Esteve, Xantal Llavina, Vicent Sanchis y Saúl Gordillo
D’esquerra a dreta: Cristian Trepat, Agustí Esteve, Xantal Llavina, Vicent Sanchis y Saúl Gordillo

La presentació també ha comptat amb la presència d’alguns dels personatges que han passat pel programa, com el cantant i productor Joan Dausà; Mar Alarcón, de SocialCar, empresa de cotxes de lloguer; el doctor Manel Esteller; Khaoula Boumaaza, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i influencer; l’economista, professor de màrqueting i autor de bestsellers, Àlex Rovira, i Eduard Costa, exmembre d’Els Amics de les Arts conegut ara com l’Últim Indi, el nom del seu nou projecte.

Després de la presentació a premsa, ‘Revolcuió 4.0’ també s’ha presentat a la terrassa del Pier 01 de Barcelona amb l’actuació musical de Nil Moliner.

REVOLUCIÓ 4.0: Nil Moliner
Actuació de Nil Moliner

‘Revolució 4.0’ s’emet cada dimarts a les 23:00h a TV3.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas