Reír es la única salida

‘Que ens Bombin a Tots’, el nou monòleg d’Andreu Buenafuente

jueves, 21 de diciembre de 2023 • 16:16h

Autor:

Els polvorons, les neules, els torrons i, totes les coses bones, com ara també, el monòleg d’Andreu Buenafuente, tornen per Nadal. I el dijous 28 de desembre, a les 22.05h, dirà ‘Que ens Bombin a Tots’ i no serà cap broma. Després del gran èxit de l’any passat amb «Curraràs», l’Andreu torna a TV3 per fer un repàs de què ha estat aquest 2023.

QUE ENS BOMBIN A TOTS: Andreu Buenafuente

A la llibreta de l’Andreu, entre dibuixos i apunts, hi figuren infinitat de temes: la situació política, el Barça, les restriccions, el conflicte Israel-Palestina, el preu de productes de luxe com l’oli… No es vol deixar res! I tenint en compte tot plegat, ha arribat a una conclusió: ‘Que ens bombin a tots’! No hi ha un títol millor per a l’especial de comèdia d’aquest any. I no, no és una broma, encara que s’emeti el 28 de desembre. ‘Que ens bombin a tots’ és una producció de TV3 en col·laboració amb EL TERRAT (The Mediapro Studio).

Segons l’Andreu Buenafuente, «és un privilegi que, com a comediant, jo disposi d’una hora, en una televisió pública, per parlar amb total llibertat de les coses que han passat aquest any, passades pel filtre de la comèdia. Ha estat i està sent un any molt difícil a nivell local i mundial; cal subratllar l’esforç i la professionalitat de l’equip de guió que ha tirat endavant un resum de comèdia d’aquest 2023».

QUE ENS BOMBIN A TOTS: Andreu Buenafuente

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas