Reír es la única salida

Premi Sàpiens per a ‘Tresors amb Història’

jueves, 03 de noviembre de 2022 • 18:42h

Autor:

‘Tresors amb Història’, una producció de la televisió valenciana À Punt en associació amb Sunrise Pictures i EL TERRAT, s’endú el Premi Sàpiens a la Millor Iniciativa de Divulgació Nacional.

Els Premis Sàpiens són els primers premis que reconeixen el conjunt de la historiografia catalana i han estat impulsats per la revista Sàpiens amb motiu del vintè aniversari de la publicació. A més del Premi d’Honor de la Història, durant la gala s’han atorgat cinc guardons més que reconeixen les aportacions més rellevants en l’àmbit de la història, tant en recerca com en divulgació.

TRESORS AMB HISTÒRIA

El Premi Sàpiens a la Millor Iniciativa de Divulgació Nacional per a ‘Tresors amb Història’ l’han recollit José Molins, director del programa, i Vanessa Villar, productora executiva del programa.

El programa, basat en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland i presentat per Carolina Ferre, explica la història del País Valencià dels últims cent anys a partir d’objectes trobats a cases particulars.

‘Tresors amb Història’, una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio).

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas