Reír es la única salida

‘PoliAmor’, la primera ficció en directe per Instagram Live

jueves, 15 de noviembre de 2018 • 17:30h

Actualización: jueves, 20 de febrero de 2020 • 18:34h

Autor:

Berta, als seus trenta anys, afronta el final d’una relació de tres anys amb el Pol. Tot i que això li significa un canvi molt potent, ella ho afronta com una oportunitat d’apropar-se a experiències noves i a demostrar-se que la vida sense el Pol no té per què ser pitjor. Però no serà fàcil.

Durant tres mesos, i acompanyada dels seus ‘amics’ a qui demana consell (els espectadors), anirà parlant amb la gent que estima, amb la que odia, amb gent nova, amb gent inesperada…

Nausicaa Bonnin

Nausicaa Bonin interpreta a Berta a ‘PoliAmor’ una comèdia que aborda les relacions humanes, les aspiracions emocionals i el que ofereix la realitat. Una comèdia que per primera vegada comptarà amb la interacció de l’espectador, que fins i tot podrà decidir com s’ha d’acabar.

Amb la idea original, direcció i guió d’Àlex Mañas i Jordi Planas, formen part del repartiment d’aquest nou format Nausicaa Bonnín (Berta), Roi Sastre (Àlex), Ivan Massagué (Sergi), Marta Millà (Merche), Pep Ambròs (Pol) i Pau Ribó (Toni).

‘PoliAmor’una producció de Televisió de Catalunya i EL TERRAT, es va estrenar en directe per Instagram Live el 18 de novembre i ha estat seleccionada per l’Input, un dels festivals més importants sobre la programació innovadora de tot el món.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas