Reír es la única salida

Un any més, Andreu Buenafuente presenta la gala People in Red

miércoles, 03 de abril de 2024 • 16:32h

Autor:

La Fundació Lluita contra les Infeccions, presidida pel Doctor Bonaventura Clotet, organitza la catorzena edició de la Gala Solidària People in Red, que compta amb la presentació el 6 de maig, una vegada més, d’Andreu Buenafuente amb guió i direcció d’EL TERRAT (The Mediapro Studio).

La finalitat d’aquesta cita solidària és la recollida de fons per la Fundació Lluita contra les infeccions, que en l’actualitat afronta els principals reptes que suposen les malalties infeccioses des de sis grans àrees de coneixement: VIH, covid-19, infeccions de transmissió sexual, salut internacional, infeccions en pacients immunocompromesos i bacterianes greus.

L’acte tindrà lloc al Museu Nacional D’Art de Catalunya (MNAC) i acollirà el major número de persones convidades en les darreres gales. Un total de 800 persones d’empreses patrocinadores, institucions i personalitats del món social, cultural i de l’esport del país es reuniran per fer front a les malalties infeccioses.

PEOPLE IN RED: Andreu Buenafuente

La gala comptarà amb col·laboracions de músics i humoristes sorpresa, així com l’actuació de la cantant Rozalén i una de les novetats d’enguany: la col·laboració de La Fura dels Baus, companyia teatral catalana i de prestigi internacional que dirigirà un espectacle únic que comptarà amb la participació de 40 ballarins de l’Institut del Teatre de Barcelona.

El xef amb estrella Michelin Nandu Jubany, juntament amb tot l’equip de Jubany Events, assumiran de nou la direcció gastronòmica de la People in Red, i oferiran als assistents una experiència gourmet exclusiva i plena d’espectacle. A més, el Dj Fede Sardà amenitzarà la vetllada ben entrada la nit amb els còctels del premiat Manel Vehí. L’escenografia, un any més, estarà dirigida per Toni Seguí.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas