Reír es la única salida

«Paradise», una comèdia construïda des del drama de la família, la soledat i l’amor

viernes, 07 de abril de 2017 • 14:18h

Actualización: miércoles, 07 de noviembre de 2018 • 09:40h

Autor:

Humor i drama | Dirigit per Oriol Vila i Raquel Salvador | 90 minuts

«Paradise» de gira:
Totes les dates a Nico&Sunset

«Paradise» és una comèdia escrita i dirigida per Oriol Vila i Raquel Salvador, protagonitzada per Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar i que neix de la participació de Nico&Sunset Productions en les jornades professionals del Singlot Festival 2016, sent una de les produccions guanyadores de l’edició d’enguany. La proposta presentada es basava en dues peces breus de microteatre, que unides i sumades a una tercera d’inèdita, creen la comèdia «Paradise». Una idea sorgida del treball en les taules de cooperació dins del marc del Singlot Festival amb participació dels principals representants de la indústria escènica.

«Paradise» són tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Nico&Sunset Productions planteja una comèdia formada per tres relats independents en els que un elenc de cinc actors interpretaran a diferents personatges.

PARADISE

Nico&Sunset Productions es van donar a conèixer al 2014 amb la seva web sèrie «Nico&Sunset», rodada íntegrament amb un telèfon mòbil. Participen com a coproductors EL TERRAT i Tricicle.

Edat recomanada de l’espectacle a partir de 14 anys.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas