Reír es la única salida

‘Món Maker’ amb Juliana Canet i Rafel Vives

jueves, 07 de mayo de 2020 • 10:55h

Actualización: miércoles, 17 de junio de 2020 • 11:30h

Autor:

El canal Super3 estrena el nou programa ‘Món Maker’, una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d’EL TERRAT (The Mediapro Studio). Presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, i acompanyats del Bot, aquest nou espai mostrarà com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d’andròmines.

Durant el transcurs de la construcció de cada objecte, i depenent de la seva complexitat, la Juliana va demanant ajuda, consells i, fins i tot, suport moral al seu tiet Rafel, que té la mà trencada en aquests
temes. Ell és l’encarregat de guiar la Juliana i, sobretot, d’alertarla de possibles perills. Guants, ulleres protectores, serres, pistoles elèctriques de cola… De vegades, la Juliana no és del tot conscient de les mesures que ha de prendre un maker a l’hora de treballar.

Per la seva banda, el Bot proporciona els elements de construcció i també fa advertències i dona dades i consells. Un cop ha construït l’objecte, la Juliana el posa en pràctica per comprovar les reaccions i conseqüències posteriors al seu ús.

A més del procés de construcció d’aquest element principal, ‘Món Maker’ té altres seccions en què es mostra l’elaboració d’altres objectes de manera més senzilla.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas