Reír es la única salida

‘L’Última Nit del Karaoke’ ara a Prime Video

miércoles, 01 de marzo de 2023 • 11:05h

Autor:

A partir de l’1 de març de 2023., ‘L’Última Nit al Karaoke’ es pot veure a la plataforma Prime Video.

Aquesta comèdia se situa en un gran decorat construït a l’antic cinema Astoria de Barcelona, que reprodueix un gran restaurant karaoke d’estil xinès on es descobriran històries creuades que passaran en una sola nit. Roser Tapias, Àlex Maruny i Elisabet Casanovas són alguns dels actors que formen part del repartiment, que s’anirà descobrint durant els deu episodis de la sèrie.

Durant la gravació l’antic cinema Astoria de Barcelona en un gran decorat construït en aquesta sala de cinema històrica, que reprodueix un restaurant i karaoke, amb dues plantes i unes quantes sales on es reuneixen diversos grups per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics.

En aquest local, s’hi podran veure històries independents que es barrejaran entre elles i que passaran simultàniament en una sola nit. Els protagonistes són grups de persones sense una relació aparent, que alliberaran el seu ésser veritable i crearan situacions límit que faran que el Karaoke Imperial del Sr. Wang acabi la nit entre flames, i no precisament per accident. Qui ha provocat l’incendi? Després d’una nit plena de secrets revelats, cites que no han sortit com s’esperava i visites sorpresa… de sospitosos no en falten.

Segons el creador de la sèrie, Pedro B. Abreu, també a la direcció i guió de ‘L’Última Nit del Karaoke’, aquesta ficció «és una coctelera d’històries i emocions agitades en una mateixa nit de foc, d’alliberament… és pura efervescència. Una desfilada de personatges que necessiten desesperadament pujar a l’escenari i brillar de nou, encara que sigui durant els escassos tres minuts que dura una cançó. Per mi, és tot un homenatge a aquells moments compartits amb amics i amants, família i companys de feina que tant enyorem quan el cos ens diu que és divendres i que el millor pla possible és cremar el karaoke».

‘L’Última Nit del Karaoke’ és una sèrie creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas