Reír es la única salida

L’estrena de ‘Tens Un Minut?’

lunes, 01 de julio de 2024 • 14:23h

Autor:

Quantes preguntes sobre llengua i cultura general catalana ets capaç de respondre en un minut?

L’1 de juliol 3Cat estrena ‘Tens Un Minut?‘, un concurs d’exteriors amb dosis d’entreteniment on la Núria Marín recorre el territori català amb un maletí a la recerca de concursants que vulguin guanyar diners responent el màxim de preguntes possibles en un minut. Sí, només un minut!

Les preguntes són sobre cultura general i cultura catalana, no tenen opció de resposta i cada pregunta encertada va sumant diners en forma ascendent. Si el concursant no sap una resposta, pot demanar el minut d’ajuda i anar a preguntar a la gent del carrer si saben la resposta. Els darrers deu segons, la pregunta és de veritat o mentida. Si el concursant l’encerta, pot doblar la quantitat de diners acumulada fins al moment, si s’equivoca, perd tot i marxa sense res.

‘Tens Un Minut?’ es podrà veure cada dia a les 20:15h i és una producció de TV3 amb la col·laboració de EL TERRAT (The Mediapro Studio). El format és una adaptació del format internacional ‘Got a minute’ creat per NBA Inc i Dori Media International GmbH.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas