Reír es la única salida

Un any més, Andreu Buenafuente se suma a la gala People in Red

jueves, 26 de enero de 2023 • 15:31h

Actualización: martes, 09 de mayo de 2023 • 15:56h

Autor:

La Gala Solidària People in Red se celebra el 8 de maig al MNAC on, Miguel Poveda, Andreu Buenafuente, Mag Lari i Nandu Jubany són els protagonistes d’aquesta tretzena edició.

Després de 30 anys de lluita incansable contra la sida, la Fundació segueix recaptant fons no només per fer recerca contra el VIH sinó també per atendre i tractar pacients amb diverses malalties infeccioses, la quarta causa de mortalitat per malaltia al món.

Després de l’èxit de convocatòria i de recaptació de la passada edició, el proper 8 de maig torna la festa solidària People in Red que organitza la Fundació Lluita contra les Infeccions, coincidint amb el 30è aniversari de la seva creació. L’acte tindrà lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Barcelona, espai emblemàtic de la People in Red en darreres edicions.

L’esdeveniment, presentat de nou per l’humorista i presentador Andreu Buenafuente, acollirà 750 persones d’empreses patrocinadores, institucions i personalitats del món social, cultural i de l’esport del país. Buenafuente serà l’encarregat de donar pas al cantaor Miguel Poveda, l’artista de Badalona compromès des de sempre en la recerca científica. En aquesta ocasió farà una actuació solidària de 6 temes pels assistents de la People in Red. L’il·lusionista i còmplice de la Fundació des de fa anys, Mag Lari, se sumarà a aquesta nit de festa amb la seva màgia i humor, i el xef amb estrella Michelin Nandu Jubany, juntament amb tot l’equip de Jubany Events, assumiran de nou la direcció gastronòmica de la People in Red, oferint als assistents una experiència gastronòmica amb segell i plena d’espectacle.A més, el Dj Fede Sardà amenitzarà la vetllada ben entrada la nit amb els còctels del premiat Manel Vehí. Per participar, tots els assistents hauran de registrar-se a www.peopleinred.com i fer un donatiu d’un mínim de 600 euros.

La finalitat d’aquesta cita solidària és la recaptació de fons i la difusió dels avenços científics assolits centrats en la recerca de les malalties infeccioses, quarta causa de mortalitat per malaltia al món.

PEOPLE IN RED

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas