Reír es la única salida

Torna la gala ‘Guanya’t el cel del Pare Manel’

viernes, 27 de mayo de 2022 • 13:44h

26è Gala Pare Manel:
— 15 de juny, Teatre Victòria, Barcelona | Entrades

El festival solidari ‘Guanya’t el cel del Pare Manel’ torna a celebrar-se de manera presencial el pròxim 15 de juny, a les 21:00 hores, al Teatre Victòria de Barcelona. El festival canvia de nom després de la mort del seu creador, Manel Pousa, conegut com a Pare Manel, i passa a dir-se ‘Guanyat el cel del pare Manel’.

La finalitat d’aquest festival és recaptar fons perquè la fundació, que fa 25 anys que treballa, pugui continuar donant suport i acompanyant als infants, joves i famílies dels barris de Verdum i Roquetes a través de diferents projectes socials. EL TERRAT (Mediapro), s’encarregarà de la direcció artística i de la producció de l’esdeveniment.

El festival comptarà amb una programació renovada d’actuacions que es presenta amb un cartell de primera, dissenyat per Assumpció Mateu.

Pel Teatre Victòria passaran músics i artistes com Rigoberta Bandini, Stay Homas, Judit Neddermann i Dario Barroso, Clara Segura i Albert Triola, Monique Makon, Sol Picó, Carlos Blanco, Comando Señoras, Brigitta Lamoure i humoristes com José Corbacho, Queco Novell i Pep Plaza. Una altra de les novetats és que, enguany, el festival estarà presentat de manera coral per José Corbacho, Flora Saura i Brigitta Lamoure i que comptarà amb algunes sorpreses que es desvetllaran a la mateixa gala.

26è GALA PARE MANEL

Sandra Pardo, directora de la fundació, valora aquesta nova etapa i el llegat del Pare Manel: «Amb ell vam aprendre que el tàndem humor-amor és necessari i que la solidaritat amb alegria, teatre, música, i envoltats d’amics i amigues és molt més transformadora. És per això que aquest festival és especialment significatiu. Una nova etapa on prenem el seu relleu i on renovem el ferm compromís de millorar la qualitat de vida dels barris de Verdum-Roquetes».

Enric Cambray, nou director artístic de la gala i productor executiu d’EL TERRAT, en substitució de Pep Molina, valora la comesa de renovació del festival: «Tornar a la presencialitat és un repte emocionant i encara més fer-ho creant un espectacle que respon a la nova etapa de la Fundació Pare Manel: amb una nova posada en escena, renovant els artistes que hi participen, però comptant amb els històrics, i demostrant que el múscul de la fundació està preparat per afrontar qualsevol repte».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas