Reír es la única salida

Estrenem segona temporada de ‘400’ amb un especial sobre el càncer

miércoles, 31 de enero de 2024 • 13:15h

Autor:

Divendres 2 de febrer a les 22 h, primera entrega de la segona temporada de ‘400’, una producció d’À Punt en col·laboració amb EL TERRAT i Sunrise Pictures, amb un especial del Dia Mundial contra el Càncer.

Tractar temes delicats amb rigor als mitjans de comunicació no és una tasca fàcil. I fer-ho amb humor sembla ja gairebé impossible, però el programa ‘400’ de la mà del còmic valencià, Pere Aznar, ho aconsegueix. I és que són 400 els músculs que utilitzem les persones quan riem. I d’això es tracta, de visibilitzar malalties o problemàtiques on els protagonistes son capaços d’explicar-les en primera persona i al mateix temps fer-ho provocant un somriure als telespectadors. «’400′ és servei públic en estat pur i À Punt dona visibilitat i projeccció a realitats de vegades silenciades que necessiten d’un compromís social llançant un missatge d’esperança. La televisió terapèutica existix i nosaltres som pioners», assegura Alfred Costa, Director General d’À Punt.   Per això, Pere Aznar, conviu aquesta vegada amb la realitat de les persones que viuen amb el càncer i descobreix les històries més impactants i emotives. Són malats que pertanyen a les associacions valencianes Estima’t, Carena i AECMM. De totes les persones amb qui es troba, tres d’elles pugen a l’escenari del teatre per fer-nos bellugar aquests 400 músculs amb les seves experiències personals a través de monòlegs.

Segons el presentador i director, Pere Aznar, «el programa que estrena esta segona temporada és dels més emocionants i divertits que hem fet mai. Una barreja perfecta que ens ha obert els ulls i ajuda a viure més alegres, passe el que passe». Com a novetat en aquesta segona temporada, ‘400’ té una periodicitat mensual on es tracten temàtiques tan diverses com l’autisme, l’esclerosi múltiple o la dona, entre d’altres, convertint en un esdeveniment cadascuna de les convocatòries. ‘400’ és una producció d’À Punt en col·laboració amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més dures que ens envolten, amb una mirada tendra, lúcida i humorística.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas