Reír es la única salida

Arriba la tercera temporada de ‘Tresors amb Història’

miércoles, 18 de octubre de 2023 • 10:18h

Autor:

El dissabte 21 d’octubre a les 22:00h., a À Punt, ‘Tresors amb Història’ comença la seva tercera temporada amb Carolina Ferre i el seu meravellós equip d’historiadors per buscar els trenta objectes que millor expliquen la història valenciana que s’amplia aquesta temporada als darrers dos-cents anys. Trenta objectes que s’uniran als 70 que ja es van triar a la segona temporada per formar part de l’exposició a l’ETNO (Museu Valencià d’Etnologia).

A l’equip d’historiadors format per Vicent Baydal, Irene Ballester Buigues, Joan Seguí, d’experts amb Paco Lloret i Susi Díaz, i del reporter Jose Molins, enguany s’afegeix l’especialista musical Pep Gimeno “Botifarra” que dona les valoracions de les peces musicals que es presenten al programa.

LA RESISTENCIA: Carolina Ferre

En aquesta nova edició descobrim llocs únics de la cultura valenciana com ara: el Palau de l’Ajuntament de Morella, el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, el Cercle Alzirenc La Gallera, la Casa Museu de la Barbera dels Aragonés a La Vila Joiosa, el Museu del calçat d’Elda, la Nau del futur museu industrial del port de Sagunt, la Llotja de València, el Centre d’El Carme Cultura Contemporània a València, el Palau de Villa Elisa a Benicàssim i el Museu valencià del joguet d’IBI.

‘Tresors amb Història’, que continua ampliant, una temporada més, la creació d’un arxiu digital d’objectes històrics, visita localitats emblemàtiques per tal de conèixer històries excepcionals i trobar els tresors que passaran a formar part de la gran exposició final a l’ETNO. Una mostra que actualment està en frase de preparació, que s’estrena a finals del 2023.

‘Tresors amb Història’ està basat en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s’ha adaptat també a Dinamarca, Nova Zelanda.

‘Tresors amb Història’ és una producció d’À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio), que s’estrena a À Punt el dissabte 21 d’octubre a les 22:00h.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas