Reír es la única salida

EL TERRAT estrena ‘S’Ha Escrit Un Podcast’ a Podium Podcast

miércoles, 16 de febrero de 2022 • 16:20h

Autor:

Podium Podcast (PRISA Audio) amplia la seva oferta i presenta juntament amb EL TERRAT la seva primera producció en català: ‘S’Ha Escrit Un Podcast’.

Es tracta d’una sèrie d’àudio online de 12 capítols, dirigida i presentada per Tomàs Fuentes, i que des d’aquest 15 de febrer ja està disponible a Podiumpodcast.com, la plataforma de podcast de PRISA Audio. Una proposta que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

La sèrie, de periodicitat setmanal i amb una narrativa basada en una barreja de ficció, comèdia i true crime, compta amb la participació de l’actriu i cantant Anna Casas i l’intèrpret Pep Miràs.

Segons explica María Jesús Espinosa de los Monteros, directora general de PRISA Audio, «donar suport a sèries amb l’originalitat i la creativitat com la que ens presenta ‘S’Ha Escrit Un Podcast’, i a més en català, per a nosaltres és un privilegi. Des de PRISA Audio, i amb l’experiència de la nostra plataforma de podcasts (Podium Podcast) volem donar suport al desenvolupament de l’àudio no lineal en català i reafirmar el compromís del Grup amb aquesta llengua. PRISA ha estat un actor clau per al desenvolupament de la ràdio en aquesta regió, des que fa gairebé un segle Ràdio Barcelona, emissora de la Cadena SER, comencés les seves emissions. Estic convençuda que aquest nou projecte juntament amb EL TERRAT serà el començament de molts altres en el futur.»

«’S’Ha Escrit Un Podcast’ presenta una de true crime que és un crim en si mateix: casos absurds, convidats estúpids, problemes tècnics… Tot el que pot sortir malament, en efecte, surt malament», segons explica el director i conductor del format. Segons Fuentes, els programes sobre crònica negra viuen un moment de màxima popularitat i ha volgut jugar amb la idea de què passaria si algú amb cap talent comunicatiu es posa al capdavant d’un podcast amb una temàtica tan seriosa i delicada com el true crime.

A cada episodi, Tomàs i els seus convidats faran front a alguns dels casos més estranys que s’hagin viscut mai, com el segrest del futbolista argentí Pipo Rossi o la trama familiar que s’amaga darrere del personatge de Wally.

No et perdis cap episodi i subscriu-te a:

‘S’Ha Esctrit Un Podcast’ compte amb el guió de Tomàs Fuentes, guionista d’EL TERRAT i copresentador del podcast ‘La ruina’, amb l’ajuda de Miguel de la Fuente. La producció executiva de Mia Font, la producció de Laia Rivero i Cristina Prunell, l’ambientació sonora i post-producció de Guillem Arnal.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas