Reír es la única salida

28 d’abril estrena de la segona temporada de ‘Tabús’

miércoles, 21 de abril de 2021 • 17:53h

Autor:

El 28 d’abril, a les 22.05, TV3 estrena la segona temporada de ‘Tabús’. El programa, produït en col·laboració amb EL TERRAT (The Mediapro Studio), és un format valent i arriscat conduït per l’actor David Verdaguer, que dona visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús.

‘Tabús’ és una aposta ferma i trencadora que dóna veu a persones que no acostumen a estar representades a la televisió i ho fa amb la màxima sensibilitat i respecte.

La primera temporada va consistir en l’adaptació del format internacional nominat al Premi Emmy Internacional i emès a diferents països del món. En aquesta ocasió el ‘Tabús’ català és la tercera producció en gravar la segona temporada després del Canadà i Bèlgica i alguns dels tabús en què s’endinsa no s’han tractat en cap de les altres adaptacions. Temes exclusius de la versió catalana, propis de la nostra idiosincràsia.

Pel que fa a les activitats que duen a terme amb els convidats i convidades també s’ha fet una aposta per tal de mostrar més localitzacions, més territori i paisatge, per sumar espectacularitat visual, però sobretot, per crear dinàmiques d’interrelació entre els convidats que permetin arribar al fons de les seves experiències vitals.

Una segona temporada amb moltes ganes de fer créixer el format explorant nous tabús, trobant persones excepcionals i fent riure amb allò de què no s’hauria de riure.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas