Reír es la única salida

Estrenem ‘400’ el 12 de gener, un docureality d’humor amb Pere Aznar

lunes, 09 de enero de 2023 • 15:19h

Autor:

Quan riem el cos exercita 400 músculs. Per això, en aquest nou docureality que estrenem el 12 de gener a les 22:00h, Pere Aznar conviu cada setmana amb una associació que fa un treball social amb la intenció de buscar alegria en un lloc on, en principi, el riure no hi té cabuda. 70 minuts setmanals en què coneixem diferents personatges, tres dels quals interpreten un monòleg d’humor sobre el tema al final del programa.

A ‘400’, Pere Aznar conviu una setmana amb voluntaris, activistes, sanitaris, pacients, cuiners, conserges, persones grans, infants… Tot, amb l’objectiu de trobar el riure. Durant aquesta setmana, Pere fa les tasques que li demanen a cada lloc, encara que la seva tasca principal és la de tafanejar o ‘investigar’ totes les persones que conformen aquesta realitat, conèixer les seves històries personals, les seves motivacions i el seu possible potencial per interpretar, en un teatre acompanyats dels seus companys i companyes, el seu primer monòleg d’humor de tres a cinc minuts.

Tot seguit, Pere Aznar acaba amb un monòleg resumint tot el que ha viscut durant la setmana on riurem, sempre des de la intel·ligència i el respecte, al costat de les persones que habitualment col·laboren amb la causa, els seus familiars i el públic en general.

La tendresa i el riure són el fil conductor que ens guien a través d’històries de veritables herois i heroïnes. Algunes de les entitats que coneixerem cada dijous a À Punt son Hogares compartidos, la Fundació SASM, el Programa de Reinserción de Mujeres i Un solo corazón, entre altres. En Pere ens mostrarà aquestes realitats traient-li ferro, de manera amena i divertida, però sense banalitzar.

‘400’ és una producció d’À Punt en col·laboració amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més punyents que ens envolten, amb una mirada tendra, lúcida i humorística.

‘400’ s’emetrà els dijous a les 22:00h., a À Punt.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas