Reír es la única salida

EL TERRAT i Tv3 preparen ‘Tabús’

viernes, 20 de septiembre de 2019 • 10:03h

Actualización: miércoles, 08 de abril de 2020 • 17:44h

Autor:

‘Taboo’ és un format belga que ara, des de Tv3 i EL TERRAT, hem adaptat i que es podrà veure a partir del 2020. Seran nou programes que gravarem aquesta tardor i hivern amb la conducció de David Verdaguer.

El format belga ha aconseguit, amb molt d’èxit a la televisió pública belga, trencar tabús sobre persones de qui se suposa que no hem de riure. L’actor David Verdaguer assumirà aquest repte en la nostra versió i de pas, donar visibilitat a aquestes persones que no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d’entreteniment, com són els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals.

A cada entrega, el presentador convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat a una casa de vacances per conviure-hi durant una setmana, en què hi haurà temps per fer diverses activitats però també per conèixer-les a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.

‘Taboo’ és un format original belga emès a la televisió pública (Eén) i distribuït per Lineup Industries que s’ha convertit en l’estrena d’entreteniment més exitosa de la història del canal i on ha generat un impacte social molt positiu. A Bèlgica ha renovat per una segona temporada, s’ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà i altres territoris ja n’estan preparant la seva versió. El potencial del format també es reflecteix en el fet que està opcionat en 13 països.

‘Taboo’ acaba de ser nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de millor «Non-Scripted Entertainment» (programa d’entreteniment).

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas