Reír es la única salida

El Terrat i RTVE Catalunya estrenen ‘La Ruïna’, un programa on la misèria té premi

martes, 04 de abril de 2023 • 13:41h

Autor:

EL TERRAT i RTVE Catalunya estrenen ‘La Ruïna’, el dimarts dia 18 d’abril a la nit, a La 2, després de ‘Cachitos’. Els còmics Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull són els encarregats de conduir un programa on la misèria té premi.

A cada capítol, comptaran amb un convidat especial que explicarà una experiència o anècdota vergonyosa amb tot detall. Santi Millán, Thais Villas, Toni Soler, Empar Moliner, David Verdaguer i Agnès Busquets seran alguns dels famosos que compartiran les seves vivències més ruïnoses. També hi participarà el públic del programa que explicarà experiències tan increïbles com incòmodes. Aquí, la pitjor història guanya.

En la primera entrega, el programa comptarà amb el periodista Albert Om com a convidat. Om recordarà el robatori que va patir a la Rambla de Barcelona i la conversa surrealista que va tenir després amb la policia. Per la seva banda, el públic del programa parlarà de situacions viscudes en una Animal Party a Milà, d’empassar-se una bala o confondre la persona amb qui te’n vas al llit.

‘La Ruïna’ és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, s’emet els dimarts a la nit a La 2, després de ‘Cachitos de Hierro y cromo’.

‘La Ruïna’ és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb EL TERRAT (The Mediapro Studio), conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas