Reír es la única salida

EL TERRAT estrena ‘Tabús’ el 15 d’abril a Tv3

martes, 14 de abril de 2020 • 16:42h

Autor:

‘Tabús’, s’emet cada dimecres a TV3, després del ‘TN vespre’, un programa d’interès humà amb David Verdaguer. El programa és una producció de TV3 en col·laboració amb EL TERRAT (The Mediapro Studio).

‘Tabús’ és un format que dona visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús, com persones ceges, amb malalties terminals, amb diversitat funcional, de diferents ètnies, de col·lectius LGTBI, amb trastorns mentals, amb obesitat i en situació de pobresa.

David Verdaguer, ha afirmat que «és el personatge més difícil de la meva vida, perquè faig de mi mateix. Només rebre l’oferta vaig dir que sí, perquè em va enamorar. I és que jo parlo molt, però també m’agrada molt escoltar la gent. L’únic que em feia una mica de respecte era el tema del monòleg, tot i que jo soc dels que creu que l’humor és la millor manera d’afrontar els problemes».

A cada capítol, David Verdaguer convida a quatre o cinc persones d’un mateix col·lectiu a una casa a l’Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d’aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradable mentre xerren dels diferents tabús que acompanyen el seu col·lectiu.

‘Tabús’ és un format original belga de Panenka distribuït per Lineup Industries nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de millor Non-Scripted Entertainment (programa d’entreteniment sense guió).

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas