Reír es la única salida

El nou reality d’aventures ‘Truca quan arribis. Atacama’, s’estrena a 3Cat i a EVA

martes, 12 de marzo de 2024 • 13:20h

Autor:

Dijous 14 de març s’estrena el nou reality d’aventures de 3Cat, ‘Truca quan arribis. Atacama’. Es tracta d’un format multiplataforma on tres parelles de creadors de contingut han de superar una sèrie de reptes al desert d’Atacama, a Xile. Un indret que no els posa les coses gens fàcils. Ni l’indret, el desert, ni Jordi Cruz, el presentador al capdavant de l’expedició.

TRUCA QUAN ARRIBIS: Poster

Cada dijous, s’estrenen dos capítols on la còmica Charlie Pee, la influencer Mariona Pujol, el tiktoker Guillem Viladoms, la reportera més viral Sonia Suamor, el youtuber Sergio Jurado i el polifacètic esportista Koko DC són els sis concursants que s’enfronten per equips als reptes que els planteja el desert.

L’aventura comença a San Pedro d’Atacama, a 2.450 metres d’altura, enfrontant-se justament a això, al mal d’altura; els toca recórrer contra rellotge els camins de la Quebrada del Diablo; posar a prova els seus dots interpretatius enmig del desert, i entendre’s amb un ramat de llames, entre d’altres.Amb la superació de cada prova, els concursants van sumant punts al seu marcador. I tot, per tal d’aconseguir el gran premi final: 6.000 euros.   En aquest programa, la competitivitat i la feina en equip sumen… però no més que la mala llet i la capacitat per trobar buits legals a les normes establertes.Comença l’aventura!‘Truca quan arribis. Atacama’ és una producció de 3Cat amb la col·laboració d’EL TERRAT que s’emetrà a la plataforma 3Cat i al canal EVA.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas