Reír es la única salida

El Mago Pop i Sílvia Abril presenten Catalunya Aixeca el Teló

viernes, 04 de septiembre de 2020 • 13:12h

Actualización: lunes, 21 de septiembre de 2020 • 10:28h

Autor:

ADETCA, conjuntament amb els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya organitzen la XIX Edició de ‘Catalunya Aixeca el Teló’ com a presentació i inici de la temporada teatral 2020/2021, en la seva edició més especial, després de 6 mesos de pràctica inactivitat teatral.

La Gala, presentada aquest any per Sílvia Abril i Antonio Díaz, ha estat sempre un punt de partida i d’atenció per començar la temporada teatral a Catalunya. Aquest any esdevé una mostra de resistència de tot un sector que ha quedat molt tocat, però que té ganes i necessitat d’ensenyar el tarannà constructiu d’aquesta professió i d’explicar als ciutadans, a les institucions, a la societat, que cal continuar i que cal fer-ho amb excel·lència, amb la màxima seguretat i amb esperança que entre tots i totes ens en sortirem i podrem tornar a omlir els teatres perquè oferim al nostre públic una cartellera diversa i de qualitat.

«Em fa molta il·lusió presentar aquesta gala per primera vegada, és un any molt especial. La cultura necessita més recolzament que mai. I espero que l’Antonio em faci desaparèixer en algun moment compromès… perquè gamberra ho seré». Sílvia Abril

Catalunya Aixeca el Teló

El Teatre Victòria serà l’epicentre d’una nit màgica on, com sempre, volem fer que res no sigui impossible. I per això, comptem amb la complicitat de teatres d’arreu de Catalunya per omplir cada racó del nostre país de cultura. De teatre, arts de carrer, teatre familiar, circ, dansa… i ho farem espectacular, perquè no sabem fer-ho d’una altra manera. Per a que la gala sigui, en si mateixa, un gran espectacle que deixi bocabadat a tothom, i amb ganes de veure més i més… a les nostres platees.

«És un honor co-presentar la gala amb la Sílvia. Ha estat un any ple d’incerteses i que ens presentarà molts reptes als professionals de les arts escèniques» Antonio Díaz (El Mago Pop)

El projecte amb el lema ‘Un món ple de teatres plens’ dels equips creatius d’EL TERRAT i El Mago Pop, va ser el guanyador del concurs d’idees convocat per ADETCA.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas