Reír es la única salida

Carolina Ferre presentarà els dissabtes a la nit ‘Tresors amb Història’

miércoles, 15 de septiembre de 2021 • 10:13h

Autor:

Aquest 18 de setembre a les 21:45 hores comença una de les novetats de la temporada de la televisió d’À Punt. Un programa cultural i testimonial que, a través de cent objectes, conta bona part de la història valenciana de l’últim segle.

‘Tresors amb Història’ és una de les novetats de la televisió d’À Punt per a la temporada de tardor. L’estrena és el 18 de setembre a les 21:45 hores en acabar ‘Les notícies de la nit’.

Carolina Ferre i el seu equip d’historiadors, Vicent Baydal, Irene Ballester i Joan Seguí i l’expert en esports Paco Lloret, tenen el repte de seleccionar els cent objectes que expliquen millor la història valenciana dels últims cent anys.

‘Tresors amb Història’ visitarà algunes de les ciutats valencianes més emblemàtiques per a conèixer històries excepcionals i trobar els tresors que, més tard, es mostraran en una gran exposició final amb la col·laboració del Museu Valencià d’Etnologia.

Cada dissabte a la nit, Carolina Ferre presentarà aquest format d’entreteniment pensat per a tota la família. I amb ella estarà el reporter José Molins. El programa té previst també viatjar per huit ciutats diferents de la Comunitat Valenciana per a descobrir els seus tresors: Gandia, Castelló de la Plana, Alcoi, Xàtiva, Vila-real i Elx, entre altres.

Per a Carolina Ferre «Fer ‘Tresors amb Història’ ha sigut tot un luxe, poder conéixer de primera mà històries personals tan potents i emotives. Una meravella. Quan dius que fem la segona temporada? Hahahaa»

En el primer capítol de la mà de Carolina Ferre coneixerem com som els valencians i les valencianes a través dels seus objectes quotidians. Viatjarem en el temps amb un cotxe model 800 i coneixerem l’emocionant i dura història personal que hi ha darrere d’una maleta del camp de concentració de Mauthausen.

Des de fa un parell de mesos l’equip de ‘Tresors amb Història’ ha rebut nombroses peces úniques que s’han registrat prèviament en la pàgina web del programa. La web segueix activa i s’ha convertit en un arxiu digital que continua obert a rebre objectes dels valencians.

‘Tresors amb Història’ és una producció d’À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i EL TERRAT amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Institut Valencià de Cultura, basada en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s’ha adaptat a Dinamarca i Nova Zelanda.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas