Reír es la única salida

Barcelona es vesteix de vermell per la People in Red

martes, 09 de mayo de 2023 • 15:48h

Autor:

En aquesta tretzena edició, la Gala Solidària People in Red, que ja és tot un esdeveniment a la ciutat de Barcelona, ha comptat amb la col·laboració de personalitats com Miguel Poveda, el Mag Lari Nandu Jubany, i la presentació una vegada més ha anat a càrrec d’Andreu Buenafuente amb guió d’EL TERRAT.

La gala, on ha actuat Joan Manuel Serrat per sorpresa, s’ha celebrat novament al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Barcelona, i ha recaptat 803.400 euros per a la lluita contra les malalties infeccioses, superant així la fita aconseguida l’any passat.

El poder de convocatòria del doctor Bonaventura Clotet, l’alma mater de la celebració, s’ha tornat a posar de manifest amb l’assistència a l’esdeveniment d’unes 700 persones, entre les que hi destaquen el president de la Generalitat, Pere Aragonès, l’expresident Artur Mas; actors com Miguel Ángel Muñoz, Marc Clotet i Natalia Sánchez; el periodista Xavier Sardà, el dissenyador Juan Avellaneda; les cantants Vicco i Topacio Fresh, o les drags Hugáceo Crujiente i Arantxa Castilla-La Mancha. Del món de l’esport hi han estat presents Xavi Hernández, Gemma Mengual, Ona Carbonell i Marc Gené. Del món de la moda i de les xarxes s’hi han acostat personalitats com Martina Klein, acompanyada del seu marit, Àlex Corretja; Dulceida i Alba Paul, Paula Gonu, Paula Ordovás i Jessica Goicoechea, entre molts més que han volgut sumar-se a la causa.

Després de 30 anys de lluita incansable contra la sida, la Fundació Lluita Contra les Infeccions, segueix recaptant fons no només per fer recerca contra el VIH sinó també per atendre i tractar pacients amb diverses malalties infeccioses, que són la quarta causa de mortalitat al món.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas