Reír es la única salida

Andreu Buenafuente estrena el monòleg ‘La Ràdio Que Em Va Parir’ al Teatre Victòria de Barcelona

martes, 19 de marzo de 2024 • 13:03h

Actualización: lunes, 08 de julio de 2024 • 11:24h

Autor:

L’Andreu Buenafuente torna amb un monòleg, però aquest cop canvia el plató i l’estudi de ràdio per l’escenari del Teatre Victòria de Barcelona. ‘La Ràdio Que Em Va Parir’, una producció pròpia d’EL TERRAT, s’estrena el 4 de maig i les entrades estan a la venda a teatrevictoria.com.‘La Ràdio Que Em Va Parir’ és el nou monòleg d’Andreu Buenafuente on la ràdio i la seva experiència de 40 anys en el mitjà són el punt de partida de més d’1 hora de stand-up comedy. Un homenatge a tots els gèneres radiofònics d’aquests 100 anys d’història de la ràdio de Barcelona, la ràdio que ha vist créixer a l’humorista. En aquest nou monòleg, l’espectador viatja a través dels programes nocturns, matinals, esportius i humorístics, entre d’altres, i explora el passat, present i futur de la ràdio gràcies a les pròpies experiències del còmic.

«No hi ha res que m’agradi més que parlar de la ràdio. És on vaig aprendre-ho tot. El que s’ha de fer i el que no. És on m’ho passo millor i on hi porto quaranta anys. Ara, amb motiu del centenari, és el moment d’explicar-ho tot». Andreu Buenafuente

La ràdio té 100 anys i l’Andreu n’ha viscut 40 a primera línia. És la ràdio que el va parir. Així es defineix aquesta nova producció pròpia d’EL TERRAT que es pot veure al Teatre Victòria de Barcelona durant els mesos de maig i juny.La ràdio està més viva que mai!

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas