Reír es la única salida

Nou especial de ‘400’ que commemora el Dia Internacional dels Treballadors

lunes, 29 de abril de 2024 • 12:42h

Autor:

El programa ‘400’ dedica el programa de l’1 de maig a commemorar el Dia Internacional dels Treballadors, la jornada reivindicativa del moviment obrer a escala mundial, parlant del treball i de la precarietat laboral. Totes les persones necessiten una feina per tal de tindre un projecte de vida. Quan falta, o quan el salari no és suficient per a cobrir les necessitats bàsiques, afecta tots els nivells.

Pere Aznar comparteix experiències amb persones que volen millorar les seves condicions, persones que faran el que calgui per a aconseguir un treball. Coneix l’associació valenciana Novafeina, que es dedica a la promoció de la incorporació social i laboral de les persones més vulnerables. També conversa amb Les Kellys, una associació d’àmbit estatal de cambreres de pis que lluiten pels seus drets laborals.

El toc d’humor el posen Vicente, que ha passat per tots els nivells de Novafeina i ara ajuda els nous usuaris en la recerca d’un treball; Dory, cambrera d’hotel a Benidorm des del 2001 i Gabi, encarregat de comunicació i noves tecnologies de Novafeina. Els tres presenten els monòlegs a un auditori entregat i demostraran, un cop més, que sempre hi ha espai per a riure.

‘400’ és una producció d’À Punt en col·laboració amb la productora valenciana Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més dures que ens envolten, amb una mirada tendra, lúcida i humorística.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas