Reír es la única salida

Torna la 27è ‘Guanya’t el cel del Pare Manel’

miércoles, 07 de junio de 2023 • 16:27h

Actualización: miércoles, 14 de junio de 2023 • 10:35h

Autor:

27è Gala Pare Manel:
— 28 de juny, Teatre Victòria, Barcelona | Entrades

Torna ‘Guanya’t el cel del Pare Mane’, la gala benèfica organitzada per la Fundació Pare Manel que se celebra el 28 de juny a les 21:00h al Teatre Victòria de Barcelona.

El festival solidari, creat als anys 90 per Manel Pousa, té com objectiu recaptar fons per a la Fundació Pare Manel, una institució sense ànim de lucre arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona que desenvolupa projectes d’acció social i educativa destinats a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.

La gala d’enguany té un cartell variat d’artistes reconeguts entre els quals Quimi Portet, Judit Neddermann, Itziar Castro, Cristina Dilla, Joel Díaz, la Terremoto de Alcorcón, Albert Guinovart, Queco Novell i Pep Plaza, Txabi Franquesa, Guillermotta, Me cansa mi amor, Tuelf Points, o Pepa Plana. L’esdeveniment també comptarà amb la col·laboració especial de Manolo Garcia, a més d’altres sorpreses que es desvetllaran durant la mateixa nit. La gala està produïda i dirigida per EL TERRAT (The Mediapro Studio), amb la col·laboració de Grup Mediapro i compta amb David Pintó Codinasaltas al capdavant de la direcció.

GALA PARE MANEL 2023

Sandra Pardo, presidenta de la Fundació, remarca la importància de continuar amb el llegat del Pare Manel mantenint el compromís de millorar la qualitat de vida dels barris de Verdum-Roquetes, i destaca el paper del festival com a vehicle per donar a conèixer i difondre la seva tasca: «El tàndem humor i amor és necessari per a una vida plena i feliç. Per això, per a la Fundació Pare Manel el Festival és sempre una posada en escena de molta gent solidària i compromesa amb els demés que, des de la cultura, el teatre, la música, etc., venen a passar-s’ho bé i a fer-nos felices a totes».

El festival solidari ‘Guanya’t el cel’ arrenca als anys 90 impulsat pel Pare Manel i els seus amics i humoristes Pepe Rubianes i Carles Flavià amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca social que el Pare Manel duia a terme al districte de Nou Barris.

Després de les 27 edicions que s’hauran celebrat enguany, el festival s’ha consolidat com una de les cites solidàries anuals de Barcelona i un important aparador per donar a conèixer els programes que la Fundació Pare Manel desenvolupa principalment en tres grans àrees: infància, adolescència i famílies; formació i inserció laboral; i l’esport educatiu, a més d’altres projectes transversals.

2.842 persones es van beneficiar el 2022 de les activitats dutes a terme per la Fundació Pare Manel a través de projectes com l’espai de cocriança per a l’acompanyament d’infants fins als 6 anys; el Centre Obert Muntanyès, amb activitats extraescolars per a infants i adolescents de 4 a 16 anys; programes d’inserció laboral i d’emprenedoria col·lectiva destinats a la formació de joves i adults; i activitats esportives a través de l’associació BABAR, amb equips escolars i federats de futbol sala. La Fundació també treballa en l’àmbit de presons a través de diferents projectes esportius.

‘Guanya’t el cel’ ha estat possible gràcies a les col·laboracions desinteressada d’artistes i amics del Pare Manel de tots els àmbits de la cultura que hi donen suport any rere any.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas