Reír es la única salida

26 d’abril, estrena de la segona temporada ‘Tresors amb Història’

lunes, 25 de abril de 2022 • 11:24h

Autor:

À Punt prepara moltes novetats dins la seua programació i una de les més destacades és el programa ‘Tresors amb Història’ que comença la segona temporada aquest dimarts 26 d’abril a les 22:00 hores. Tornen Carolina Ferre i el seu fantàstic equip d’especialistes per a buscar els cent objectes que millor expliquen la història valenciana dels últims cent cinquanta anys, novetat d’aquesta segona temporada que amplia l’antigüitat de les peces rebudes al programa.

A l’equip dels d’historiadors format per Vicent Baydal, Irene Ballester Buigues, Joan Seguí i la col·laboració de l’expert esportiu Paco Lloret i el reporter José Molins s’afig la xef Susi Díaz.

Dimarts rere dimarts les espectadores i espectadors podran a més des-cobrir interessants llocs amfitrions que ben be mereixen una visita com ara: el palau de l’Exposició de València, el castell de Peníscola, el palau comtal de Cocentaina, el monestir del Puig de Santa Maria, la Casa de la Marquesa Vale-ro de Palma a Dénia; el Museu Tèxtil Ontinyent, l’espai Bombas Gens Centre d’Art València, el Museu del Taulell Onda, la Casa Museu Joan Fuster Sueca i l’ADDA, Auditori de la Diputació d’Alacant.

‘Tresors amb Història’ visitarà ciutats emblemàtiques de la Comunitat Valenciana per tal de conéixer històries excepcionals i trobar els tresors que pas-saran a formar part de la gran exposició final.

‘Tresors amb Història’ és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pic-tures i EL TERRAT (The Mediapro Studio) i està basat en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s’ha adaptat també a Dinamarca i Nova Zelanda.

Actualment, l’exposició dels objectes triats de la primera temporada està oberta al públic. L’exposició està produïda per L’ETNO en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura, À Punt i les productores Sunrise Pictures i El Ter-rat. Es va obrir al públic el dia 24 a La Beneficència (seu de L’ETNO) i a partir del dia 15 juny es podrà visitar al Museu de Belles Arts de Castelló.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas