Reír es la única salida

Les històries de l’Amparo, l’Antonio i la Soraya, a ‘400’

lunes, 05 de febrero de 2024 • 20:37h

Autor:

«Ja no en tinc de pèls a la llengua,
perquè la radioterapia me’ls va cremar
»
Amparo Ferrer

Encetem la segona temporada de ‘400’ amb un especial del Dia Mundial contra el Càncer. Pere Aznar conviu aquesta vegada amb la realitat de les persones que viuen amb el càncer i descobreix les històries més impactants i emotives. Com la de l’Amparo Ferrer que va patir un càncer a la llengua que la va tenir sense poder parlar ni menjar durant un any. Tot i la duresa d’aquesta experiència, l’Amparo ha pogut pujar a l’escenari de ‘400’ i extraure’n la comicitat.

Les persones amb qui ha parlat el Pere Aznar en aquest programa de ‘400’ són malalts que pertanyen a les associacions valencianes Estima’t, Carena i AECMM. Tres d’elles han pujat a l’escenari del teatre per fer-nos bellugar aquests 400 músculs amb les seves experiències personals a través de monòlegs.

Ho ha fet, per exemple, l’Antonio.

I també ho ha fet la Soraya.

En aquesta segona temporada, ‘400’ té una periodicitat mensual on es tracten temàtiques tan diverses com l’autisme, l’esclerosi múltiple o la dona, entre d’altres qüestions, convertint en un esdeveniment cadascuna de les convocatòries.

‘400’ és una producció d’À Punt en col·laboració amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més punyents que ens envolten, amb una mirada tendra, lúcida i humorística.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas