Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Jornada de reflexió i protestes amb John Bercow, John Carlin i Inocencio Arias

lunes, 11 de noviembre de 2019 • 12:15h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«Em sorprèn que amb la sentència no hi hagi
més sensació d’escàndol a la resta d’Espanya
»
John Carlin

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

En plena jornada de reflexió i enmig de les mobilitzacions convocades anònimament des del Tsunami Democràtic vam començar el programa ‘Preguntes Freqüents’ amb una taula per saber com Internet i els mòbils han modificat la forma de protesta. En vam parlar amb l’activista i cofundadora d’XNet, Simona Levi; el ciberactivista Oriol Ferràndez; l’advocat del partit Pirates de Catalunya, Josep Jover; i l’antropòleg Manuel Delgado.

A més, Cris Puig va viatjar fins a Londres per entrevistar John Bercow, l’speaker més carismàtic de la Cambra dels Comuns. Bercow ens va explicar què li sembla la idea del Brexit i també va parlar de la condemna de l’expresidenta Carme Forcadell.

També vam conèixer l’opinió sobre l’actual moment polític d’Inocencio Arias, un veterà diplomàtic amb una dilatada carrera en diferents punts del planeta.

Amb qui també vam parlar arran del nostre viatge a Londres va ser amb el periodista i escriptor John Carlin.

Com s’han viscut a Madrid les protestes per la sentència del Tribunal Suprem? Marco Fernández, membre del Moviment Antirepressiu de Madrid, ens va explicar les mobilitzacions a la capital espanyola i el cas de Daniel Gallardo, empresonat a Alcalá-Meco arran de les protestes.

A les cadires hi havia els periodistes: Pilar Velasco, Israel García-Juez, Sara González i Jordi Barbeta.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas