Reír es la única salida

Roda de Monòlegs, EL TERRAT a les festes de La Mercè 2017

miércoles, 26 de julio de 2017 • 17:15h

Actualización: viernes, 13 de noviembre de 2020 • 10:30h

Autor:

Concurs de Monòlegs | Festes de La Mercè
23, 24 i 25 de setembre de 2017

Vint monologuistes, tres membres del jurat, un escenari i un públic entregat: així ha estat la Roda de Monòlegs que EL TERRAT ha organitzat al Parc de La Trinitat de Barcelona, apadrinat per Andreu Buenafuente, qui va arribar fins l’escenari del concurs en una barqueta.

Durant dos dies (dissabte 23 i diumenge 24) un total de fins a vint monologuistes van passar per damunt de l’escenari de la Parc de La Trinitat. El jurat, format per membres de la productora EL TERRAT i de l’Ajuntament de Barcelona, no ho van tenir gens fàcil per escollir-ne finalment vuit finalistes, que van omplir de color la gran final celebrada dilluns 25 de setembre, d’on van sorgir els guanyadors.

Així doncs, ens alegra comunicar que el guanyador de la primera «Roda de Monòlegs» d’EL TERRAT a les festes de La Mercè ha estat en Raúl Alcaraz, amb un monòleg on va parlar de Barcelona, de L’Hospitalet i de les diferents variants del català que es pot escoltar en les dues ciutats. Un monòleg ple d’anècdotes personals que ha fet que el públic plorés de riure.

Però el nivell de monologuistes ha estat tant i tant alt que el jurat va voler atorgar un accèssit a una altre monologuista: la Pepi Labrador, una força de la natura en el registre de la comèdia, que va desenvolupar un monòleg ple de vivències viscudes a la ciutat de Barcelona, explicades amb tal grau d’humor que va aconseguir captivar el jurat i tota l’audiència del Parc de La Trinitat.

Els guanyadors participaran més endavant en alguna de les activitats d’EL TERRAT.

Mercè Arts de Carrer

Roda de Monòlegs de La Mercè 2017 va començar amb una convocatòria oberta a tothom que li agradés explicar coses al públic amb humor. La tria inicial es va fer mitjançant més de 40 videos rebuts de part dels aspirants. El monòleg per concursar havia de ser inèdit i tenir com a tema central «Barcelona».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas