Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La imminent sentència del procés amb el president Roger Torrent, Íñigo Errejón i l’Operació Judes

lunes, 14 de octubre de 2019 • 14:08h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«Haurem de ser als carrers, jo també»
Roger Torrent

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Molt pendents de la sentència del Suprem als líders independentistes, ‘Preguntes Freqüents’ va començar amb una entrevista al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, per conèixer quina seria la resposta de la cambra al veredicte del tribunal. Torrent va afirmar que es convocaria un «ple específic perquè els diputats puguin opinar».

Després, vam preguntar per les conseqüències polítiques i judicials d’aquesta mateixa sentència al magistrat emèrit del TS, José Antonio Martín Pallín. I el periodista Ernesto Ekaizer ens va explicar quan sortiria i quin contingut hi trobaríem.

Cristina Puig va parlar amb dos dels detinguts el 23 de setembre en l’Operació Judes que van quedar en llibertat: en David i la Clara. Els dos ens van explicar com va entrar la policia a casa seva. La conversa la van completar Núria Tarrés, mare d’Adrià Carrasco, el jove que va haver de marxar a Bèlgica; i David Aranda, advocat d’Alerta Solidària.

El ‘FAQS’ va comptar amb l’especial actuació de Maria del Mar Bonet, que ens va cantar Què volen aquesta gent? i d’altres dels seus temes. I també ens va visitar el ninotaire Asisko.

A les cadires hi havia els periodistes: Rodolfo Irago, Òscar Fernàndez, Jonathan Martínez i Gemma Liñán.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas