Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Gabriel Rufián, Gonzalo Boye, l’Operació Judes i la resposta a la sentència

martes, 08 de octubre de 2019 • 14:03h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:30h

Autor:

«És necessari estar al carrer però també donar respostes polítiques: la nostra és una llei d’amnistia»
Gabriel Rufián

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

La imatge d’uns legionaris a Vilafranca amb unes cerveses i les armes pel terra van obrir el ‘Preguntes Freqüents’. En vam parlar des d’aquest mateix lloc amb l’extinent de l’exèrcit espanyol Luis Gonzalo Segura.

El primer entrevistat del ‘FAQS’ va ser el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, per conèixer com afronta les eleccions generals del 10-N i saber com s’ha de respondre a la sentència del Suprem.

També vam abordar les darreres novetats de l’Operació Judes amb Eva Pous, advocada d’alguns dels empresonats i membre d’Alerta Solidària, i amb l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, que des de Madrid, va negar qualsevol informació que vulgui relacionar l’expresident amb el cas.

https://youtu.be/TpRKBEyXkhA

Cris Puig va entrevistar el secretari general d’UGT a Catalunya, Camil Ros, per parlar sobre la resposta a la sentència del procés. Amb Ros també vam debatre sobre la precarització del món laboral.

https://youtu.be/kHDAGlaWEjE

I també vam conèixer com estan els processos judicials contra els policies nacionals i la Guàrdia Civil que van actuar l’1-O amb l’advocada d’Irídia, Anaïs Franquesa.

En el tram final del programa vam comptar amb dues parelles: el retrobament televisiu dels periodistes Pilar Rahola i Josep Cuní; i, finalment, la conversa amb el filòsof i portaveu de Primàries Barcelona, Jordi Graupera, i l’escriptora i periodista Anna Grau.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Angès Marquès, Beatriz Talegón, Daniel Basteiro i Laura Aznar.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas