Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a José Bono, l’exvicepresidenta Ortega i els 10 anys de l’editorial conjunt

miércoles, 27 de noviembre de 2019 • 11:52h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«No m’alegra que Junqueras estigui pres»
José Bono

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El programa de dissabte de ‘Preguntes Freqüents’ va començar amb una entrevista a Joana Ortega. Ara que l’exvicepresidenta ja no està inhabilitada, Cris puig li va preguntar si es plantejava tornar a la vida política i en quin espai concret. A la taula es va sumar Isabel Elbal, advocada del president Quim Torra.

Després vam abordar el debat sobre el concepte de la desobediència i els seus límits amb Paul Engler, activista i coautor de ‘Manual de desobediència civil’ i Hibai Arbide, periodista i activista del 15-M.

A més, aquesta setmana vam anar a Madrid per entrevistar José Bono: què en pensa del pacte PSOE-Podem? I de la taula de negociació exigida per ERC? I de la sentència dels ERE?

Al plató hi vam tenir els periodistes José Antich i Rafel Nadal per recordar que tot just fa deu anys de l’editorial conjunt de dotze diaris catalans per defensar l’Estatut català.

Finalment, el periodista i autor de ‘La família Franco S.A.’, Mariano Sánchez Soler, ens va ajudar a descobrir què hi ha més enllà del testament del dictador, que s’ha filtrat aquesta setmana.

A les cadires hi havia els periodistes: Javier Gállego, Odei A.-Etxearte, Miquel Ramos i Fátima Caballero.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas