Reír es la única salida

EL TERRAT: Plató

[ EL NOSTRE PLATÓ ] [ Nuestro plató ] [ Our set ]

El plató és la seu de la productora, l’espai on succeeix tot, el punt neuràlgic. Un espai polivalent en el que s’han enregistrat diferents programes de televisió, ràdio, rodatges publicitaris, cinema, sèries, actuacions musicals, concerts, conferències, esdeveniments d’empresa, sessions fotogràfiques, etc.

Situat a 9 quilòmetres de Barcelona, a la població de Sant Just Desvern, disposa d’una superfície útil de 570 m2 amb tots els serveis necessaris per a un rodatge, esdeveniment, sessió de fotos, etc.

L’espai disposa de connexió de fibra òptica, control de realització per a 6 càmeres, control de so per a mescles de música en directe, sales de postproducció de vídeo i so, despatxos de producció, camerinos, sala de maquillatge, cuina i dutxes.

Alhora, compta amb un ciclorama chroma en forma d’L de 55 m2 i una grada amb capacitat per a 250 persones.

En aquest plató s’han produït programes com «Homozapping» (Antena 3), «Ticket» (La Sexta), «Buenafuente» (La Sexta), entre d’altres. A més, també si han enregistrat peces publicitàries per a MediaMarkt, Coca-Cola, Peugeot, Hyundai, Lay’s, Carlsberg, Cruzcampo i convencions d’empresa, com per exemple, Panrico.

Un espai que reuneix les condicions necessàries per a allotjar produccions de tot tipus amb bones connexions amb la ciutat de Barcelona, l’aeroport, l’estació de Sants, etc.

Per a més informació sobre l’espai contacta amb nosaltres.