Reír es la única salida

Converses amb els protagonistes de Singlot Festival

lunes, 11 de junio de 2018 • 17:40h

Actualización: jueves, 24 de enero de 2019 • 11:52h

Autor:

La 4a edició del Singlot Festival porta un cartell digne d’un festival que està madurant i consolidant-se com una de les trobades anuals amb l’humor. Teatre, humor, sol, platja i nits de xiringuito en acabar cada funció durant els tres dies que dura l’invent que va nèixer el juliol de 2015.

Aquest cop hem volgut afegir i provar coses per donar valor afegit als dies previs al festival. Hem agafat unes probetes, un parell de batracis i començar a mesclar ingredients per intentar que surti alguna cosa que sigui la llavor de ves a saber què per l’any que ve.

SINGLOT Ràdio

Així doncs, veiem nèixer Singlot Ràdio, una sèrie de podcast conduïts per Mia Font (iResponsable de Continguts Digitals d’EL TERRAT) i Enric Cambray (actor i Productor Artístic del festival) que només pretenen crear una conversa distesa amb els protagonistes dels espectacles de l’edició 2018 de Singlot Festival.

Conversa amb Sergi Belbel, autor i director de «Les roses de la vida»

Un jove emprenedor amb un problema greu, un terapeuta desolat per la mort del seu gos, una temible presidenta d’un país estranger mancada d’amor i la seva estranya i intrèpida secretària són les quatre peces d’aquesta bretolada que tan sols pretén celebrar la vida, fer un cant al sexe, a l’amor, als plaers i comunicar als espectadors el goig de viure. Un text que ha estat escrit especialment per a quatre joves i esplèndids intèrprets com Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Núria Sanmartí. Després de 7 anys de sequera dramatúrgica, Sergi Belbel ha tornat als escenaris amb la seva nova comèdia.

Conversa amb David Verdaguer i Oscar Machancoses de «Dos machos verdes fritos»

Dos homes —verdes i fritos— farts que la vida els tracti malament, i sobretot el sexe contrari, decideixen exposar els seus sentiments més íntims en veu alta sense embuts ni cap mena de pudor. Una visió del desamor des d’una òptica purament masclista en la qual aquests perdedors van enfilant pensaments mordaços en contra de tot, inclosos ells mateixos i la seva pròpia masculinitat.
En aquesta entrevista d’ascensor, parlem amb els seus dos protagonistes: David Verdaguer i Oscar Machancoses.

Conversa amb Laura Guiteras i Mrs. Brownie de «Mrs. Brownie»

«Mrs. Brownie» ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Parlem amb aquesta vella glòria nascuda al Mississippi de teatre, blues, soul i jazz. També ho fem amb l’ànima que li dóna vida, l’ideòloga, actriu i manipuladora d’aquest espectacle de titelles per a adults, Laura Guiteras.

Lloll Bertran, Enric Cambray i Mia Font

Conversa amb Lloll Bertran, Singlot d’Honor 2018

Enguany, el SINGLOT Festival entregarà el seu tercer Singlot d’Honor a Lloll Bertran en reconeixement a la seva amplíssima trajectòria en teatre, cinema, televisió i ràdio de l’actriu, cantant i show-woman.
Mia Font i Enric Cambray s’han trobat amb ella en una terrassa del centre de Barcelona per parlar de tot plegat. El que havia de ser una conversa curta i ràpida s’ha convertit en una tertulia al voltant d’unes patates rosses, sucs i cervesa.

Juan Pajares, Enric Cambray, Darío Adanti, Mia Font y Edu Galán

Conversa amb Edu Galán y Darío Adanti de «Mongolia sobre hielo»

Després de més de 25.000 espectadors i girar per tot Espanya amb «Mongolia, el musical», Darío Adanti i Edu Galán estrenen al Singlot Festival aquest nou espectacle: «Mongolia sobre hielo».
Amb ells parlem de l’espectacle y derivem cap a tot el que envolta l’humor i la manera de viure’l. Els Mongolia parlen sense embuts, sense filtres (si és que alguna vegada no han tingut la llibertat de fer-ho) de com afronten l’humor, la sàtira i l’ofensa.


Contingut de les converses de Singlot Ràdio:

1) Sergi Belbel, autor i director de «Les roses de la vida»
2) David Verdaguer i Oscar Machancoses, autors i actors de «Dos machos verdes fritos»
3) Laura Guiteras i Mrs. Brownie, autora i actriu i la titella de «Mrs. Brownie»
4) Lloll Bertran, Singlot d’Honor 2018
5) Edu Galán i Darío Adanti, autors i actors de «Mongolia sobre hielo»

Tots els àudios disponibles a iVoox i iTunes.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas