Reír es la única salida

‘Assumptes Interns’ i les Falles

lunes, 16 de marzo de 2020 • 11:10h

Autor:

En aquest segon ‘Assumptes Interns’, aprofitem que València continua escalfant motors per a les Falles —quan les Falles encara es pensava que s’anaven a fer—; Maria Zamora es converteix en la corresponsal del Concurs Mundial de Paelles, una cita que reuneix participants de totes les nacionalitats a la vora de les brases. Zamora s’endinsa en un mar de fum, cullera en mà, a la caça del millor arròs per omplir el tàper.

Després de la derrota del València a Milà, Raúl Antón juga a casa. I ho fa 100% lliure de coronavirus. Antón torna per prendre la temperatura de l’afició i escalfar l’ambient pel partit decisiu de Champions com ell millor ho sap fer: sense parar quiet.

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Maria Fuster es una altra que, per descomptat, no pot fugir del compte enrere a la festa de la ciutat del cap i casal. La cita? La Cavalcada del Ninot, un sarau on el Carnestoltes es troba amb les Falles. Fuster s’embolica la manta al coll i converteix el seu amor-odi en la millor ferramenta per convertir-se en la reina de la desfilada.No hi ha qui calle a Jose Molins després dels seus minuts de fama a Forinvest. Amb el 8M al calendari, el reporter es deixa caure per les Corts i pren bona nota de les lliçons sobre feminisme de les diputades just abans de capficar-se de ple a la manifestació amb el seu mocador morat i un acudit que donarà que parlar.

Al nostre reporter comboiat d’aquesta setmana no hi ha qui el convença per posar-se la corbata. Ni tan sols per anar a l’òpera. José Manuel Casañ, líder de Seguridad Social, canvia el backstage d’un concert de rock per les bambolines del Palau de les Arts. Una combinació perfecta per donar la nota.

I, com sempre, Pere Aznar continua movent els fils des de Madrid. El líder de la colla afronta un dels cims de la seua carrera: la crònica del concert d’Isabel Pantoja. Pere es deixarà la pell (i l’alé) a la caça de les fans valencianes de la tonadillera. Un repte més trepidant que l’última pel·li de Tom Cruise: Acció, copla i el Mocito Feliz.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas