Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (17): La familia

martes, 16 de octubre de 2018 • 18:22h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Família no n’hi ha més que una. O no és així? Als «Assumptes Interns» de hui parlem de la família valenciana: com som, que ens caracteritza, què entenem realment per família, com és la mare valenciana?, i el pare?, qui porta els pantalons a casa? Existix el fill predilecte? I què tenim a dir de la família política? Ai, que ja entrem en terreny fangós. Millor parlem de iaios i néts. Quina relació tan bonica… sempre?

Resum programa 'La Família'

Assumptes Interns és, com ja sabeu, un programa d'allò més familiar. Per això, i perquè ja és hora que parlem de com som els valencians, 'La família’ ha sigut un dels temes que hem tractat. Ací vos deixem un resum mentre esperem que arribe el pròxim programa, en què parlarem de més #AssumptesInterns.

Publicada por Assumptes interns en Martes, 16 de octubre de 2018

Vinga, famílies, pareu atenció que amb els Catedràtics més sabuts i destrellatats, amb Carles Alberola o Núria Roca i amb tots els valencians i les valencianes descobrim més «Assumptes Interns».

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas