Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (16): La taula

miércoles, 26 de septiembre de 2018 • 12:27h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Per al programa de hui tenim un menú la mar d’apetitós, amb uns xefs de categoria. Els Catedràtics d’Alacant, Castelló i València ens han preparat uns plats… hum! De primer, triem dinar o sopar a casa: com són els típics sopars o dinars valencians?, som d’ajuntar-nos tota la família? Qui cuina, qui escura o qui organitza la taula?, som de picadeta? I quan eixim a dinar o a sopar fora de casa, com ens comportem?, ho celebrem tot al volta de la taula? qui paga quan eixim? I si parlem de la paella? LA-PA-E-LLA. Què significa realment anar de paella? I, el més controvertit: quins ingredients ha de tindre una paella valenciana autèntica? Ricard Camarena i Ferran Gadea com a mestres i tots vosaltres com a convidats especials, obrim la porta del restaurant «Assumptes Interns».

Resum programa 'La taula' Assumptes Interns

Preparats per a un nou programa d'Assumptes Interns? Demà dimecres parlarem de 'La família': fills, pares, mares, sogres… Tot en versió valenciana! Per a fer boca vos deixem amb el resum del programa dedicat a 'La taula'. I ja sabeu, 'a la taula i a Assumptes Interns… al primer crit!' 😉

Publicada por Assumptes interns en Martes, 25 de septiembre de 2018

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas