Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (14): Vida sana

jueves, 13 de septiembre de 2018 • 12:44h

Actualización: jueves, 20 de septiembre de 2018 • 11:08h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Mens sana in corpore sano. Una veritat com una casa que els valencians portem fins a les últimes conseqüències. O no? De tota la vida, la dieta mediterrània ha sigut una de les millors valorades. I, sent tan nostra, hem sabut seguir-la o fem interpretacions personals? Què entenem els valencians per menjar bé?, som d’innovar amb nous aliments com el kale o el seitan? I pel que fa a l’exercici físic, què? Som de cuidar-nos, ens en passem o tal volta ens en quedem curts? I la nostra salut, la cuidem?, som hipocondríacs?, anem a visitar el metge de seguida o esperem a estar morint-nos? Els Catedràtics d’«Assumptes Interns», amics saludables com Jandro o Fernando Giner, ‘el Xufa’, i, com sempre, la gent del carrer ens parlen de la ‘vida sana’ dels valencians.

Resum 'Vida sana' Assumptes Interns

Nou curs escolar, nous propòsits, nous reptes i nous objectius. Entre aquests, potser practicar 'vida sana'? Recordem al següent resum el que ens varen dir els nostres protagonistes al programa 'Vida sana'. 🏃‍♀️🤸‍♂️🍐🥦

Publicada por Assumptes interns en Miércoles, 12 de septiembre de 2018

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas