Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (13): El foc

jueves, 13 de septiembre de 2018 • 12:30h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

‘Els valencians som de traca’. Aquesta afirmació és inqüestionable. Però en «Assumptes Interns» hem anat un pas més enllà i parlem no tan sols de la pólvora i la traca, sinó del foc. Aquest element tan nostre, que es fa present en el nostre caràcter (fogós, de metxa curta i explosiu), en les nostres tradicions i en qualsevol situació un poc excepcional en què la pólvora és protagonista absoluta.

En parlarem amb la periodista Mariola Cubells, la presentadora Maria Fuster i l’humorista Óscar Tramoyeres (gent de foc, sense cap dubte), sense oblidar-nos dels nostres Catedràtics i de vosaltres, que ens il·lustreu amb la saviesa popular. I, si parlem de foc, també ho fem d’una artista que era valenciana i no ho sabia: Marilyn Monroe. Un programa per a tindre ‘el cor encés en flama’.

https://www.facebook.com/AssumptesAPunt/videos/1983902418328068/

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas