Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (6): La platja

miércoles, 18 de julio de 2018 • 13:56h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

«Les nostres platges són les millors». Bé, tal volta ens hem animat massa amb aquesta afirmació. O no? En aquesta època, l’estiu, en què passem més temps arremulla que hores té el dia, volem saber si realment els valencians som gent de platja, si ens agrada la mar o és un mite, si gaudim de les vacances a vora mar o ens escapem a la velocitat de la llum al secà.

I si som dels que anem a la platja, com ho fem? Perquè ací també trobem una tipologia d’allò més variada! Arena, aigua… i el mític passeig marítim són protagonistes a aquest programa. Bé, també els nostres catedràtics sabuts, cares valencianes conegudes com ara Ximo Rovira, Pau Durà o l’escriptora Beta Coqueta i vostès mateixos ens ho descobreixen al programa «Assumptes Interns» dedicat a la platja.

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas