Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (4): Nóvios i nóvies

martes, 03 de julio de 2018 • 12:33h

Actualización: viernes, 13 de julio de 2018 • 11:13h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

L’amor, l’amor, l’amor… Eixa paraula de quatre lletres capaç de tornar-nos bojos. A l’amor li devem moltes coses, però, és realment universal l’amor? Perquè des d’«Assumptes Interns» pensem que en això de l’amor també hi ha un vessant clarament valencià. Des del típic festeig valencià, els primers besos, l’entrada a casa d’ell o d’ella, la boda.

La boda! Que a la Comunitat Valenciana de bodes en sabem prou! La boda mereix un capítol a part. Des de la targeta fins al convit, el comiat de fadrí o fadrina o això d’ensenyar el vestit de nóvia que hi ha costum en alguns pobles. De tot això parlem amb els nostres catedràtics, amb vostés, el poble sobirà, i amb personalitats de la nostra Comunitat com Diego Braguinsky, María Juan o Àlex Gadea. L’amor està a la Comunitat Valenciana!

https://www.facebook.com/AssumptesAPunt/videos/269332750279176/

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas