Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (2): L’oratge

lunes, 02 de julio de 2018 • 16:24h

Actualización: viernes, 13 de julio de 2018 • 11:13h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Programa dedicat a l’oratge a la Comunitat Valenciana perquè o no plou en quatre anys o està diluviant tres dies seguits. I parlant de ploure, a València quan cauen quatre gotes, sabem viure-ho amb normalitat? Mutem? I el bon oratge? L’aprofitem de seguida per a eixir a la prendre la fresca? És cert que el clima condiciona la nostra manera de ser, de ser valencians? Som uns privilegiats per l’oratge que tenim, però, com afecta el nostre dia a dia? I, ja que estem, els valencians som de platja? De muntanya? O tot el que supose comboi?

Els catedràtics-metereòlegs d’«Assumptes Interns», els experts en oratge dels nostres pobles i personatges com  ara Yunke o Isabel Clara Simó ens orienten un poc sobre este tema. I, ja de passada, vosaltres  ja teniu tema de conversa amb els veïns demà quan es trobeu a l’ascensor… De res!

Era valencià i no ho sabies: Thomas Alva Edison

Sabies que Thomas Alva Edison era valencià? Recorda un dels moments més destrellatats de l'últim programa 'Assumptes Interns'. Aquesta vesprada a les 20.05 h en À Punt pots tornar a veure la repetició. 🎤🎶🎵Assuuuumpteeesss Internnssss Assuuuuumptessss 🎤🎶🎵

Publicada por Assumptes interns en Domingo, 17 de junio de 2018

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas